Klantenstop - momenteel worden geen nieuwe opdrachten aangenomen.

Voor alternatieve bedrijven die grafonderhoud plegen, kan ik u doorverwijzen.

Grafonderhoud Gelderland maakt schoon
Een grafmonument wordt blootgesteld aan het Nederlandse klimaat en zal mettertijd groene aanslag gaan vertonen. Grafonderhoud Gelderland reinigt op milde wijze het monument en behoudt hiermee de oorspronkelijke uitstraling van het graf.

Grafonderhoud Gelderland verzorgt groen
Dwarrelende bladeren, onkruid en woekerende planten geven een grafmonument een vervallen uiterlijk. Grafonderhoud Gelderland houdt het aanwezige groen bij en zorgt, indien gewenst, voor verse aarde en nieuwe beplanting.

Grafonderhoud Gelderland biedt extra’s
Wanneer letters op het monument niet meer leesbaar zijn, zorgt Grafonderhoud Gelderland voor het opnieuw inverven van de inscriptie. Deze service is inclusief.

Om een monument extra te sieren, of om een speciale dag te gedenken, biedt Grafonderhoud Gelderland de mogelijkheid om het graf aan te kleden met bijvoorbeeld een bos bloemen, een bloemstukje of vaste planten. De mogelijkheden vindt u terug bij het tabblad Bloem en Groen.

Als service ontvangt u (wanneer de werkzaamheden zijn voltooid), een digitale foto van het grafmonument voor & na de verzorging.

Grafonderhoud Gelderland

Ilona van der Aa
06-13605195